Bedre humør

Bedre humør og livsglede med Crystal Mind

For et bedre humør er det viktig at du får riktige næringsstoffer tilført hver dag via kostholdet eller som tilskudd. Crystal Mind gir deg de viktigste næringsstoffer som hjernen trenger hver dag.  Det gir bedre humør og livsglede for de fleste.

En mangel på riktige og viktige fettsyrer, og da spesielt omega-3 EPA, kan føre til at mange opplever hverdagen som grå og trist. Det samme kan du oppleve om du mangler magnesium, sink, folat, vitamin B6, vitamin B12 og vitamin D.  Alle disse næringsstoffene finner du i Crystal Mind, som gjør at du vil få bedre humør og livsglede.

Crystal Mind gir bedre humør

Crystal Mind er et norsk produkt basert på Crystal Oil, en spesialutviklet fersk og naturlig marin omega-3-kilde naturlig rik på EPA-fettsyren. Crystal Oil har et naturlig høyt innhold av omega-3-fettsyren EPA, men et lavt innhold av DHA. Det er nå enighet om at dette er de beste for å redusere nedstemthet, øke konsentrasjonen, bedre hukommelsen og gjøre læring lettere.

Det er viktig at dette innholdet av EP kontra DHA er på over 4:1.  Crystal Oil som du finner i Crystal Mind har det høyeste, naturlige forholdet mellom disse omega-3-fettsyrene.  I tillegg er den skånsomt kaldfraksjonert og kaldfiltrert, for å unngå unødvendig bruk av varme under fremstillingen.  Dette gir minimalt med harskning av omega-3-fettsyrene.

I tillegg til omega-3-EPA, inneholder Crystal Mind også magnesium, sink, vitmain B6, vitamin B12, folat, vitamin D3 og GLA-fettsyren, ingredienser som styrker hjernens normale funksjoner og bidrar til normale psykologiske funkjsoner.  Sammen vil alle disse ingrediensene i Crystal Mind få fart på humøret, og sørge for en  optimal og sunn hjernefunksjon, og gi klare og friske, positive tanker.

Mange sliter med å få bedre humør og livsglede

Dr. Alexandra Richardson ved Oxford University er spesialist på fettsyrer og deres betydning for hjernens utvikling. Hun har publisert flere studier som viser at omega-3 EPA og dens betydning for blant annet et godt humør og livsglede, konsentrasjon og læring. Hun viser til at inntak av EPA som kosttilskudd slik som du finner i Crystal Mind, fører til at man får et mer positivt syn på livet.

Disse funnene støtter opp under lignende studier som er gjort i blant annet Norge, USA, England, Belgia og Irland – og som alle viser at en riktig kombinasjon av fettsyrer slik du finner i Crystal Mind gjør noe positivt for vårt humør.

Det anslås at over 800.000 nordmenn sliter med humøret og føler seg lettere nedstemt. En måte bryte ut av denne sirkelen, hvor man føler hverdagen er grå og trist, er å supplere med et kosttilskudd som gir hjernen alle de næringsstoffer den trenger for å unngå lett nedstemthet.  Alt dette får du i Crystal Mind.

For å unngå fettsyremangel er det viktig at de essensielle flerumettede fettsyrene tas i et så riktig forhold til hverandre, og at man har dekket behovene for B-vitaminene folat, B6 og B12, sink og magnesium.

Crystal Mind er det eneste kosttilskudet på markedet som som inneholder Crystal Oil med et riktig EPA til DHA forhold, som er en helt naturlig olje, og som i tillegg gir deg B-vitaminer, vitamin D, sink og magnesium.

 

Aries Helse Crystal Mind

Ja, takk!

Send meg en startpakke med Crystal Mind til 30 dagers forbruk til halv pris

Jeg betaler kun kr. 144,50 + porto kr. 29,-

Som kunde mottar du to måneders bruk av Crystal Mind til fast samkundepris kr. 289,- (inkludert porto) hver andre måned.  Ordinærpris kr. 299,- + porto.  Dette utgjør en pris på kun kr. 144,50/ mdn.

 

 

Flere artikler: