Tørre og såre øyne

Naturlig hjelp for tørre og såre øyne

Mange plages med tørre og såre øyne, spesielt kvinner.  Crystal Eye Omega er et nytt norskutviklet produkt som er med på å redusere tørre slimhinner som kan føre til tørre og såre øyne.  Den inneholder omega-fettsyrer fra tindvedolje, nordisk blåbærekstrakt, vitamin B2 og vitamin E.

Mange årsaker som kan gi tørre og såre øyne

En rekke årsaker kan føre til at man får tørre og såre øyne. En av årsakene kan rett og slett være at synet har endret seg.  Ved synsendringer vil vi stadig måtte anstrenge våre øyne mer og mer.

For noen gir dette kun svie, men hos andre kan det føre til tørre øyne. Det er alltid anbefalt at man oppsøker en optiker om man mistenker synsendringer.

Andre årsaker kan være vind, trekk, tør luft, dårlig inneklima, eller bruk av kontaktlinser.  En del legemidler kan også gi tørre øyne.

Man ser ofte at mange kvinner i overgangsalderen ofte kan slite med såre og tørre øyne.  Dette kan oppstår på grunn av de hormonelle forandringene kvinner gjennomgår under overgangsalderen.

Crystal Eye Omega kan bidra med å endre på alt dette.

Riktig næring ved såre og tørre øyne er viktig

Det å opprettholde normale slimhinner er viktig for hele kroppens helse – ikke bare øynene våre.

Slimhinnnene består av celler som fornyes og byttes ut ofte.  Det er derfor viktig at man har et godt inntak av riktige de næringstoffer som fungerer som byggeklosser for disse cellene.  Spesielt vitamin B2 og tindvedolje med sine gode fettsyrer viser seg å være avgjørende for å vedlikeholde normale slimhinner, slik at man ikke plages av tørre og såre øyne i hverdagen.

Omega-fettsyrer er bestandeller i alle cellemembraner, og disse fettsyrene er er sammen med vitamin B2 viktige byggestofferfor cellemembraner.  De vil være med til å  bidra til å opprettholde normale slimhinner i øynene og et normalt syn.

Spesielt finske forskere har gjort grundige vitenskapelige studier på tindvedolje og dens effekt på tørre og såre øyne.

Crystal Eye Omega inneholder også vitamin E som er med på å beskytte de viktige fettsyrene fra å harskne.  E-vitaminer beskytter også øynene våre mot oksidativt stress.

Crystal Eye Omega for tørre øyne

Crystal Eye Omega er et kosttilskudd utviklet for å hjelpe for tørre øyne.  Den inneholder tindvedolje (sea buckthorn oil) som er rik på spesielle enumettede fettsyrer og omega-7-fettsyrer som er viktige for kroppens slimhinner, antocyaniner fra nordisk blåbærekstrakt, og vitamin B2 og vitamin E.

Ja, takk!

Send meg en startpakke med Crystal Eye Omega til 30 dagers forbruk til halv pris 

Jeg betaler kun kr. 174,50 + porto kr. 29,-

 

Som stamkunde mottar du to måneders bruk av Crystal Eye Omega til fast stamkundepris lr- 349,- (inkludert porto) hver andre måned.  Ordinærpris kr. 399,- + porto. Dette utgjør en pris på kun kr. 174,50/ mnd.

Her kan du lære mer om tindvedolje

 

Flere artikler: