Bedre hukommelse og læring med Crystal Mind

Bedre hukommelse og læring med Crystal Mind

Det å bedre læring og hukommelse kan hjelpes med riktig kosttilskudd.  En rekke store internasjonale undersøkelser har dokumentert dette.

Studier på fettsyrer med et høyt innhold av omega-3 EPA og lavt innhold av omega-3 DHA i kombinasjon med omega-6 GLA, viser at barn i skolealder forbedrer sine lese- og skriveferdigheter betydelig.

Korttidshukommelsen bedres betydelig med tilskudd av EPA-rike fiskeoljer slik som Crystal Mind. Korttidshukommelsen er spesielt viktig for læringsevnen vår.

Barn som daglig tar tilskudd av naturlig EPA-rike fettsyrer viser seg å løse oppgaver lettere og er mindre avhengig av hjelp fra lærere og foreldre. Dette gir mer selvsikre og selvstendige barn, og slår positivt ut for barns selvbilde.

Crystal Mind vil derfor:

• Bedre hukommelsen
• Bedre læringsevnen
• Bedre språkforståelse
• Bedre lese- og skriveferdigheter
• Gi mer selvsikre og selvstendige barn

I sum har dette vist at barn får et økt selvbilde og tillit til seg selv.

Bedre læring også hos eldre

Bedre læring, hukommelse, en høyere IQ og en yngre, kvikkere hjerne med mindre alderssvekkelse var resultatene av en stor undersøkelse gjort i Skottland.

Forskere undersøkte i 1947 over 300 11-åringer som deltok i en nasjonal IQ-undersøkelse. Disse ble fulgt opp igjen i 2001, nå 64 år gamle.

Resultatene er entydige, og viser at de som hadde størst inntak av omega-3 fettsyrer fra fet fisk eller kosttilskudd, scoret 13% høyere på IQ-testen og hadde en betydelig yngre hjerne med langt mindre alderssvekkelse enn de som inntok minst omega-3.

Omega-3 holder hjernen ung og frisk

Lawrence Whalley som er professor i mental helse ved Aberdeen University sier at det er klare funn som indikerer at fiskeolje gjør at hjernen eldes saktere.

– Dette er viktig å vite, siden 1 av 20 viser store tegn til en for rask aldring av hjernen ved 65-årsalderen og over 20% viser det samme ved 80-årsalderen», uttaler professor Whalley.

Om Crystal Mind

Crystal Mind er et norskutviklet produkt basert på Crystal Oil, en spesialutviklet omega-3-kilde rik på EPA-fettsyren. Crystal Oil har et naturlig høyt innhold av omega-3-fettsyren EPA, men lavt innhold av DHA.  Dette er hva forskere nå er enige om er best for hjernens normale funksjoner,

I tillegg til omega-3-EPA, inneholder Crystal Mind også magnesium, sink, vitmain B6, vitamin B12, folat, vitamin D3 og GLA-fettsyren, ingredienser som styrker hjernens normale funksjoner og bidrar til normale psykologiske og kognitive funkjsoner.

Det er velkjent at næringsemner i kapselform opptas bedre enn tabletter. Derfor er Crystal Mind så effektiv, selv i mindre doser.

Lær  mer om Crystal Mind her

__________________________________________________________________________________________________________________

Ja, takk!  Send meg en startpakke med Crystal Mind til 30 dagers forbruk til halv pris.  

Jeg betaler kun kr. 149,50 + porto kr. 48,-Som kunde mottar du senere to måneders bruk av Crystal Mind til fast samkundepris kr. 299,- (inkludert porto) hver andre måned.  Dette utgjør en pris på kun kr. 149,50/ mnd.

Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, men du blir abonnement. Ønsker du ikke motta flere forsendelser med Crystal Mind, gir du beskjed per telefon eller per e-post til vårt kundesenter innen 2 uker etter å ha mottatt din første prøvepakke. Vi vil så avslutte ditt abonnement. Som abonnement av Crystal Mind får du Crystal Mind hver andre måned, til en totalpris på kr 299,- inkludert porto. Dette utgjør kun kr. 149,50/ mnd. Frist for avbestilling er 14 dager etter mottatt prøvepakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura. Tilbudet er kun gyldig 1 gang per år per person.

Kjøpsbetingelser

Flere artikler:

Lukk meny