Bedre humør og livsglede med riktig tilskudd

Bedre humør og livsglede med riktig tilskudd

For et bedre humør og livsglede er det viktig at du får tilført riktige næringsstoffer hver dag, enten via kostholdet eller som tilskudd.

Crystal Mind er et norskutviklet kosttilskudd og gir deg alle de viktigste næringsstoffer hjernen din trenger hver dag.  Dette bidrar til normale kognitive og psykologiske funksjoner.*

En mangel på riktige og viktige omega-3-fettsyrer, og da spesielt omega-3 EPA, kan føre til at mange opplever hverdagen som grå og trist. Det samme kan du oppleve om du mangler magnesium, sink, folat, vitamin B6, vitamin B12 og vitamin D.

Alle disse næringsstoffene finner du i Crystal Mind.

Mange sliter med å få bedre humør og livsglede

Det anslås at over 800.000 nordmenn sliter med humøret og føler seg lettere nedstemt. En måte bryte ut av denne sirkelen, hvor man føler at hverdagen er grå og trist, er å supplere med et kosttilskudd som daglig gir hjernen din alle næringsstoffer den trenger for å unngå lett nedstemthet.

Dr. Alexandra Richardson ved Oxford University er spesialist på fettsyrer og deres betydning for hjernens utvikling. Hun har publisert flere studier som viser at omega-3 EPA og dens betydning for blant annet et godt humør og livsglede, konsentrasjon og læring. Hun viser til at inntak av EPA som kosttilskudd slik som du finner i Crystal Mind, fører til at man får et mer positivt syn på livet, samt bedre kognitive funksjoner som konsentrasjon, språk og hukommelse.

Disse funnene støtter opp under tilsvarende studier som er gjort i både Norge, USA, England, Belgia og Irland.  De viser alle at en riktig kombinasjon av fettsyrer som du finner i Crystal Mind gjør noe positivt for hjernen og vårt humør.

For å unngå fettsyremangel er det viktig at de essensielle flerumettede fettsyrene tas i et så riktig forhold til hverandre, og at man har dekket behovene for B-vitaminene folat, B6 og B12, sink og magnesium.  Sink er spesielt viktig, da den hjelper til med omsetningen av fettsyrer.

Crystal Mind er det eneste kosttilskudet på markedet som som inneholder Crystal Oil og som i tillegg gir deg B-vitaminer, vitamin D, sink og magnesium.

Crystal Mind for normale psykologiske og kognitive funksjoner

Crystal Mind er et norskutviklet produkt basert på Crystal Oil, en spesialutviklet fersk og naturlig marin omega-3-kilde naturlig rik på EPA-fettsyren. Crystal Oil har et naturlig høyt innhold av omega-3-fettsyren EPA, men et lavt innhold av DHA. Det er nå enighet om at dette er de beste for å redusere nedstemthet, øke konsentrasjonen, bedre hukommelsen og gjøre læring lettere.

Det er viktig at dette innholdet av EP kontra DHA er på over 4:1.  Crystal Oil som du finner i Crystal Mind har det høyeste, naturlige forholdet mellom disse omega-3-fettsyrene.  I tillegg er den skånsomt kaldfraksjonert og kaldfiltrert, for å unngå unødvendig bruk av varme under fremstillingen.  Dette gir minimalt med harskning av omega-3-fettsyrene.

I tillegg til omega-3-EPA, inneholder Crystal Mind også magnesium, sink, vitamin B6, vitamin B12, folat, vitamin D3 og GLA-fettsyren. Dette er ingredienser som styrker hjernens normale funksjoner og bidrar til normale kognitive og psykologiske funkjsoner.  Crystal Mind hjelper derfor på humøret, og vil sørge for en  optimal og sunn hjernefunksjon, og kan gi klare, friske og positive tanker.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Ja, takk! Send meg en startpakke med Crystal Mind til 30 dagers forbruk til halv pris.  

Jeg betaler kun kr. 149,50 + porto kr. 48,-  

Som kunde mottar du senere to måneders bruk av Crystal Mind til fast stamkundepris kr. 299,- (inkludert porto) hver andre måned.
Dette utgjør en pris på kun kr. 149,50/ mnd.

 

Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, men du blir abonnement. Ønsker du ikke motta flere forsendelser med Crystal Mind, gir du beskjed per telefon eller per e-post til vårt kundesenter innen 2 uker etter å ha mottatt din første prøvepakke. Vi vil så avslutte ditt abonnement. Som abonnement av Crystal Mind får du Crystal Mind hver andre måned, til en totalpris på kr 299,- inkludert porto. Dette utgjør kun kr. 149,50/ mnd. Frist for avbestilling er 14 dager etter mottatt prøvepakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura. Tilbudet er kun gyldig 1 gang per år per person.

Kjøpsbetingelser

 

*

  1. DHA bidrar til å opprettholde en normal hjernefunksjon ved et daglig inntak på 250 mg eller mer.
  2. Folat, vitamin B6 og B12 bidrar til en normal omdannelse av homocystein, som har betydning for hjernens kognitive funksjoner slik som erkjennelse, konsentrasjonsevne, hukommelse, sanseoppfattelse, logiske evner, problemløsning og språk**
  3. Folat, vitamin B6 og B12, magnesium, bidrar til normal psykologisk funksjon
  4. Magnesium, vitamin B6 og B12 bidrar til nervesystemets normale funksjoner
  5. Vitmin B6 bidrar til å regulere den hormonelle aktiviteten
  6. Sink bidrar til normal kognitiv funksjon (definert som erkjennelse, konsentrasjonsevne, hukommelse, sanseoppfattelse, logiske evner, problemløsning og språk*).
  7. Sink bidrar til en normal omsetning av fettsyrer

 

 

 

*Store Norske Leksikon – kognitive funksjoner

Flere artikler:

Lukk meny