Få hjelp mot tørre og såre øyne

Få hjelp mot tørre og såre øyne

Tørre øyne er et problemer mange over 50 åropplever. Crystal Eye Omega er et nytt produkt med unike omega-7-fettsyrer fra tindvedolje, blåbærekstrakt og vitamin B2 for normale slimhinner, og vil derfor kunne hjelpe mot tørre og såre øyne

Tidligere var det først og fremst middelaldrende kvinner som ble utsatt for tørre og såre øyne.  I dag er det stadig flere menn og unge som sliter med dette. Spesielt brukere av kontaktlinser får ofte følelsen av tørrhet og sårhet i øynene.

Når overflaten av slimhinne i øyet av forskjellige årsaker ikke fuktes som normal, blir øynene sårbare for uttørking.   Årsaken til dette kan være for lite tårevæske eller at kvaliteten av tårevæsken er for dårlig.

Hornhinnen kan bli ujevn når det tørker, noe som fører til at lys reflekteres fra overflaten av øyet på en ujevn måte. Tørre øyne kan derfor forårsake synsuregelmessigheter, dårligere nattsyn, eller økt lysfølsomhet.

Symptomer på tørre øyne

Det er en rekke symptomer for tørre øyne. Øynene kan produsere ekstra mye fuktighet for å bøte på tørrheten dersom kvaliteten av tårevæsken er lav. Om morgen kan øynene føles kornete og på sitt verste kan bare det å åpne øyelokkene være ubehagelig.

Rødhet og følelsen av brennende, såre øynene, og fornemmelsen av å ha partikler i øynene kan være symptomer for tørre øyne. Forandringer i skarpsynet er også et vanlig symptom.

Tidlig om morgenen og på dagen kan øynene føles bra, men i løpet dagens gjøremål trettes øynene og på kvelden kan derfor øynene være slitne og synet kan føles uskarpt når du for eksempel ser på TV.

I slike tilfeller har slimhinne i øynene tørket i løpet av dagen, og fuktingen av øyet har ikke vært tilstrekkelig. Hyppig og ufrivillig blunking er også et tegn på tørre øyne.

Tørre øyne forværres ved mye tid foran dataskjermer og smarttelefoner

Når vi ser på noe nærmere oss, blunker vi ikke like ofte som når vi ser på ting lengre unna. Symptomer på tørre øyne kan derfor ofte forverres av å se mye på en dataskjerm, nettbrett eller smarttelefon. 

Tørt inneklima, kaldt vær og vind kan også forværre problemer med tørre øyne.  Andre faktorer som påvirker kvaliteten av tårevæske og kan gi tørre og såre øyne er kostholdet vårt.  Spesielt vil en mangel på viktige fettsyrer, mineraler og vitaminer som Vitamin B2 føre til tørre slimhinner som kan gi tørre øyne.

Crystal Eye Omega hjelper mot tørre og såre øyne

Crystal Eye Omega er et kosttilskudd utviklet i Norden for å hjelpe mot tørre øyne. 

Den inneholder tindvedolje (sea buckthorn oil) som er rik på spesielle enumettede fettsyrer og omega-7-fettsyrer som er viktige for kroppens slimhinner, antocyaniner fra nordisk blåbærekstrakt, og vitamin B2 og vitamin E.

Tindvedolje inneholder høye mengder av den spesielle omega-7-fettsyren palmitoleinsyre som er studert mye i forskjellig deler av verden. Oljen også inneholder omega-3, -6 og -9 fettsyrer, fytosteroler, samt antioksidanter som karotenoider og tokoferoler.

Spesielt finske forskere har gjennomført grundige studier på virkningene av tindvedolje og øynene våre. Tindvedolje sammen med vitamin B2 sørger for å opprettholde normale slimhinner, slik at problemer med tørre øyne reduseres.

Lær mer om Crystal Eye Omega her

___________________________________________________________________________________________________________________________

 Ja, takk!

Send meg en startpakke med Crystal Eye Omega til 30 dagers forbruk til halv pris 

Jeg betaler kun kr. 174,50 + porto kr. 48,-

Som stamkunde mottar du to måneders bruk av Crystal Eye Omega til fast stamkundepris kr. 349,- (inkludert porto) hver andre måned.  Ordinærpris kr. 399,- + porto. Dette utgjør en pris på kun kr. 174,50/ mnd.

 

Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, men du blir abonnement. Ønsker du ikke motta flere forsendelser med Crystal Eye Omega, gir du beskjed per telefon eller per e-post til vårt kundesenter innen 2 uker etter å ha mottatt din første prøvepakke. Vi vil så avslutte ditt abonnement. Som abonnement av Crystal Eye Omega får du Crystal Eye Omega hver andre måned, til en totalpris på kr 349,- inkludert porto. Dette utgjør kun kr. 174,50/ mnd. Frist for avbestilling er 14 dager etter mottatt prøvepakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura. Tilbudet er kun gyldig 1 gang per år per person.

 

Flere artikler:

Lukk meny