Gode råd for bedre søvn

Gode råd for bedre søvn

Søvnproblemer er noe de fleste av oss opplever i perioder – ca en tredjedel av den norske befolkningen viser forskning. Det er flest kvinner som sliter med søvnen, mens menn i større grad er plaget av søvnapné (snorking). Søvnapné gir redusert søvnkvalitet. Det er også et faktum at jo eldre vi blir, desto større er sannsynligheten for at vi får søvnproblemer.

Det er mange forskjellige årsaker til søvnløshet.

Gode råd for god søvn og færre søvnproblemer

 • Begrens søvnen til én – maksimalt to – perioder i døgnet.
 • Stå opp til omtrent samme tid hver dag. Selv om du kom deg sent i seng kvelden før, og selv om du har hatt vanskelig for å sove. Det virker nok nådeløst, men om kvelden vil du være trøtt, kanskje trøtt nok til å sove natten gjennom. Når du har klart å holde ut slik i mange nok dager får du regulert rytmen inni deg så du blir søvnig og våken til de riktige tidene.
 • Mosjoner litt hver dag, men ikke like før du skal legge deg.
 • Sørg for mørke og ro på soverommet.
 • Spis litt, men ikke for mye kveldsmat.
 • Unngå kaffe, te og cola de siste fire timene før sengetid.
 • Ikke bruk alkohol som sovemiddel.
 • Vent med å gå i seng til du er trøtt. Slapp av før du skal sove.
 • La soverommet være reservert for søvn og sex. Sex kan imidlertid både fremme og hemme søvntrangen. Menn sover som regel godt etter sex, mens kvinnene ofte kan kvikne til. Ikke bruk soverommet som hobbyrom, kontor eller tv-stue.
 • Unngå regelmessig bruk av sovemidler.
 • Prøv å lese i en virkelig kjedelig bok. Slukk lyset når du merker at øyelokkene blir tunge. Hvis du ikke har sovnet i løpet av en halv time skal du stå opp igjen. Sett deg i en stol, les litt, slapp av, og legg deg igjen etter en halv times tid.
 • Dersom partneren snorker, er det bedre å sove hver for seg enn å lide av kronisk søvnmangel!

Om du sliter med søvnproblemer anbefaler vi at du prøver Crystal Dream.  De aller fleste opplever bedret søvnkvalitet etter kun 1-3 dager. Crystal Dream er basert på tradisjonelle søvngivende urter som kan hjelpe ved lettere søvnbesvær.

Crystal Dream virker ikke sløvende og kan brukes regelmessig, også av barn.  Du opplever ingen «hang-over» som med andre preparater.  Kun en naturlig, god søvn gjennom hele natten.

Lær mer om Crystal Dream her

 Ja, takk!

Send meg en startpakke med Crystal Dream til 30 dagers forbruk til halv pris.

Jeg betaler kun kr. 149,50 + porto kr. 48,-.

Som stamkunde mottar du 30 dagers forbruk til fastpris kr. 299,- pr (inkludert porto).

Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, men du blir abonnement. Ønsker du ikke motta flere forsendelser med Crystal Dream, gir du beskjed per telefon eller per e-post til vårt kundesenter innen 2 uker etter å ha mottatt din første prøvepakke. Vi vil så avslutte ditt abonnement. Som abonnement av Crystal Dream får du en pakke hver måned, til en totalpris på kr 299,- inkludert porto. Frist for avbestilling er 14 dager etter mottatt prøvepakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura. Tilbudet er kun gyldig 1 gang per år per person.

Kjøpsbetingelser

 

Flere artikler:

Lukk meny