Ny forskning:  Magnesium reduserer nedstemthet på kun to uker

Ny forskning: Magnesium reduserer nedstemthet på kun to uker

Et nytt studie på over 100 personer viser til at daglig tilskudd av magnesium reduserer nedstemthet.  Magnesium ble funnet å være både effektivt og trygt for å redusere mild til moderat nedstemthet.

Over 350 millioner mennesker verden over sliter med nedstemthet og unormale psykologiske funkjsoner. Dette koster samfunnet enorme summer hvert år. Et enkelt og billig tilskudd av magnesiumklorid viser seg i dette nye studie redusere mild til moderat nedstemthet på kun 2 uker, og dette helt uten uønskede bivirkninger.

Undersøkelsen ble ledet av Emily Tarleton ved University of Vermont. Hun uttaler at resultatene er oppløftende da man trenger komplementerende behandlingsalternativer ved nedstemthet som både er effektivt, billig og trygt.  At et tilskudd av magnesium reduserer nedstemthet så effektivt, anses av forskerne som viktige funn.

Magnesium reduserer nestemthet – både effektivt og billig

Resultatene av undersøkelsen viser nettopp at tilskudd av magnesium både er effektivt og trygt i bruk for personer med mild til moderat nedstemthet. Over 125 voksne personer med mild til moderat depresjon deltok i den 6 ukers lange studien.

Halvparten av deltagerne fikk daglig narrepiller, mens den andre halvparten fikk 248 mg med magnesium. Alle deltagerne ble undersøkt for symptomer på nedstemthet 2 ganger i uken.

Gruppen som fikk daglig tilskudd av magnesiumklorid opplevde en signifikant forbedring av sin nedstemthet og indre uro etter kun 2 uker. Symptomene ble bedret uavhengig av kjønn, alder og bruk av andre medikamenter, og alle deltagerne tolererte magnesiumtilskudd godt.

Det interessante er at over 60% av deltagnerne sa de ville fortsette med å ta magnesiumtilskudd.

Forskerne vil nå gjøre tilsvarende undersøkelser på enda flere personer.

Crystal Mind med magnesium reduserer nedstemthet

Det er derfor ikke uten grunn at Crystal Mind inneholder magnesium, siden magnesium reduserer nedstemthet. Crystal Mind er det første produktet på markedet som kombinerer magnesium med et høyt og naturlig innhold av den essensielle fettsyren omega-3 EPA. Det er ikke bare magnesium som vil redusere nestemthet.  Omega-3-EPA og B-vitaminer er også godt kjent for å redusere nedstemhet.  Det er nettopp denne spesielle blandingan av næringsstoffer som gjør Crystal Mind så unik.

Crystal Mind er et norskutviklet produkt basert på Crystal Oil, en spesialutviklet omega-3-kilde rik på EPA-fettsyren. Crystal Oil har et naturlig høyt innhold av omega-3-fettsyren EPA, men lavt innhold av DHA.  Dette er hva forskere nå er enige om er best for hjernens normale funksjoner.

I tillegg til omega-3-EPA, inneholder Crystal Mind også magnesium, sink, vitmain B6, vitamin B12, folat, vitamin D3 og GLA-fettsyren, ingredienser som styrker hjernens normale funksjoner og bidrar til normale psykologiske funkjsoner.

Det er velkjent at næringsemner i kapselform opptas 2-3  ganger bedre enn tabletter. Derfor er Crystal Mind så effektiv, selv i mindre doser.

Lær mer om Crystal Mind her

____________________________________________________________________________________________________________________

 Ja, takk! Send meg en startpakke med Crystal Mind til 30 dagers forbruk til halv pris.  

Jeg betaler kun kr. 149,50 + porto kr. 48,-  Som kunde mottar du senere to måneders bruk av Crystal Mind til fast stamkundepris kr. 299,- (inkludert porto) hver andre måned.

Dette utgjør en pris på kun kr. 149,50/ mnd.

Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, men du blir abonnement. Ønsker du ikke motta flere forsendelser med Crystal Mind, gir du beskjed per telefon eller per e-post til vårt kundesenter innen 2 uker etter å ha mottatt din første prøvepakke. Vi vil så avslutte ditt abonnement. Som abonnement av Crystal Mind får du Crystal Mind hver andre måned, til en totalpris på kr 299,- inkludert porto. Dette utgjør kun kr. 149,50/ mnd. Frist for avbestilling er 14 dager etter mottatt prøvepakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura. Tilbudet er kun gyldig 1 gang per år per person.

Kjøpsbetingelser

Kilder:

Flere artikler:

Lukk meny