Omega-3 hjelper barn og unge som har lett nedstemthet

Omega-3 hjelper barn og unge som har lett nedstemthet

Et økt inntak av omega-3 fra kosthold eller som tilskudd viser seg å hjelpe barn og unge som plages av lett nedstemthet, i følge undersøkelse fra Israel.

Nedstemthet bedres med omega-3-EPA

Stadig flere undersøkelser viser til at omega-3-fettsyrer, og spesielt da fettsyren EPA er gunstig for overaktive barn og unge, bedrer adferd og hjelper til med læring og innlæringsferdigheter.  Det er også mange store studier som viser at omega-3-EPA også er gunstig ved nedstemthet.

I en verden hvor stadig flere unge plages med nestemthet er det viktig med trygge og sunde alternativer som kan være til hjelp.  Isreaelske forskere har funnet at også unge med nedstemthet har nytte av omega-3-fettsyrer.

I undersøkelsen inngikk 28 barn og unge, som daglig fikk ekstra omega-3 over en periode på 4 uker.  Grad av nedstemhet hos barna ble målt etter vitenskapelige metoder hver 14. dag i hele 4 mnd.  Hele 70% av de som mottok omega-3-tilskudd fikk redusert sin nedstemthet med over 50%, mens ingen bedring ble registrert hos de som fikk placebo.

Forskerne konkluderer med at omega-3-fettsyrer er gunstig for barn og unge som plages med nedstemthet.

Om Crystal Mind

Crystal Mind er et norsk produkt basert på Crystal Oil, en spesialutviklet fersk og naturlig marin omega-3-kilde naturlig rik på EPA-fettsyren. Crystal Oil har et naturlig høyt innhold av omega-3-fettsyren EPA, men et lavt innhold av DHA. Det er nå enighet om at dette er de beste for å redusere nedstemthet, øke konsentrasjonen, bedre hukommelsen og gjøre læring lettere.

Det er viktig at dette innholdet av EP kontra DHA er på over 4:1.  Crystal Oil som du finner i Crystal Mind har det høyeste, naturlige forholdet mellom disse omega-3-fettsyrene.  I tillegg er den skånsomt kaldfraksjonert og kaldfiltrert, for å unngå unødvendig bruk av varme under fremstillingen.  Dette gir minimalt med harskning av omega-3-fettsyrene.

I tillegg til omega-3-EPA, inneholder Crystal Mind også magnesium, sink, vitmain B6, vitamin B12, folat, vitamin D3 og GLA-fettsyren, ingredienser som styrker hjernens normale funksjoner og bidrar til normale psykologiske funkjsoner.  Sammen vil alle disse ingrediensene i Crystal Mind få fart på humøret, og sørge for en  optimal og sunn hjernefunksjon, og gi klare og friske, positive tanker.

Lær mer om Crystal Mind her

Aries Helse Crystal Mind

Ja, takk!

Send meg en startpakke med Crystal Mind til 30 dagers forbruk til halv pris

Jeg betaler kun kr. 149,50 + porto kr. 48,-

Som kunde mottar du to måneders bruk av Crystal Mind til fast samkundepris kr. 299,- (inkludert porto) hver andre måned.   Dette utgjør en pris på kun kr. 149,50/ mnd.

Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, men du blir abonnement. Ønsker du ikke motta flere forsendelser med Crystal Mind, gir du beskjed per telefon eller per e-post til vårt kundesenter innen 2 uker etter å ha mottatt din første prøvepakke. Vi vil så avslutte ditt abonnement. Som abonnement av Crystal Mind får du Crystal Mind hver andre måned, til en totalpris på kr 299,- inkludert porto. Dette utgjør kun kr. 149,50/ mnd. Frist for avbestilling er 14 dager etter mottatt prøvepakke og du finner opplysninger om fristen på din faktura. Tilbudet er kun gyldig 1 gang per år per person.

 

Kjøpsbetingelser

 

 

Kilde:

Omega-3 Treatment of Childhood Depression: A Controlled, Double-Blind Pilot Study.  Nemets et al., The American Journal of Psychiatry (Vol 163, pp. 1098-1100)

 

Flere artikler:

Lukk meny